2008-06-10

e-elu või elu.ee


Me oleme moodsad inimesed ja ajame omi tähtsaid asju Interneti teel. Uneti kaudu makse makstes või rahasid teatud arvetele üle kandes õieti ei adugi, et tegelik elu on ikka jube palju kallimaks läinud.

Netis lehti lugedes oled omandanud pealiskaudsuse - tihtipeale ei ava isegi artiklit, vaid piirdud ainult pealkirja ja esimeste lausetega. Niigi selge ju!

Tekib probleem - kohe googlesse!
Blogimisest me ei räägigi - see on pool elu.

Tööl nõutakse aruandeid. Üks hullem kui teine. Annab arvutist välja imeda ja klahvidel klõbistada, sest lühike aruanne on ju halb aruanne (loe 'töö').

Võiks ju arvata, et seoses elu.ee-ga on paberi osatähtsus vähenenud. Aga kus sa sellega!
Postimees tuleb koju pärastlõunal, aga mul on juba uudised teada! Ei viitsi õieti läbigi lipsida.

e-kooli hindeid on vaja paberil dubleerida, sest mine tea - äkki kukub internet kokku või miskit.
Lõpuklassi hindeid otsi kokku kümnest kohast.

Aruanded kirjutad küll arvutis, aga siis tuleb need välja printida, et panna paksu kausta. Neid on nii palju, et kappe tuleb juurde ehitada.
Eh e-elu!

Pildil vana Juku

7 comments:

sille said...

seda, et e-kooli hindeid paberile dubellritakse, kuulen küll esimest korda. meie koolis õnneks see nii ei käi. aruanded jäävad meil ka õnneks arvutisse, lihtsalt saadan direktorile mailiga. meie koolis õnneks siis veidi vähem pabereid on :)

sille said...

parandus: dubleeritakse ikka

helle said...

Sille
Seda teeb õppealajuss EHISe korralduse järgi - mingi formaat on, aastahinded vist. Kuulsin ka alles paar päeva tagasi.

Hundi ulg said...

Moodsad e-ajad, moodsad e-kombed.

Sain täna e-kirja lähedaselt:

"Saadan sulle lingi kus võib näha mu uue kaaslase kohta veidi informatsiooni. /-----/ Kuna aega on elus antud piiratud hulk ja minu oskused seda kasutada ei ole just kõige paremad /----/. Sellepärast ka tutvustan teda oma perele läbi neti /----/."

Tõepoolest, eh e-elu!

helle said...

Hundiulg
Loodetavasti saatsid Sa oma hinnangu ka virtuaalselt, kasutades...mis nende nägude nimed ongi? ...või muid märke, mille tähendust ma täpselt ei tea, näiteks;):-):D)

sille said...

mnjah, kui seda teeb õppealajuhataja, siis võib-olla tõesti. ma tean, et meil kopitakse e-kool plaadile ja pannakse arhiivi mingiks ajaks. :)

helle said...

Need näod, mille nimed mulle meelde ei tulnud, on *emikonid*.
On või?