2012-02-02

Waterloo Roadi kool

ETV hakkas hiljuti näitama BBC uut sarja "Waterloo Roadi kool".
Ma arvan, et kõik, kellel kooliga mingit pistmist, leiavad siit palju mõtlemisainet. Ei jõua ära imestada, kui hästi tehtud - kui head probleemiasetused ja huvitavad lahendused. Ja mitte ainult kooli teema - õpetajate ja õpilaste omavahelised suhted, vaid ka kõike muud.
Britid ikka oskavad!

4 comments:

Bianka said...

Tänu lapsehoidja graafikule sattusin samuti seda filmi vaatama ja olin väga meeldivalt üllatunud. Reklaam lubas raskestikasvatatatavate laste ja nendega hädas olevate õpetajate elu. Arvasin, et see on masendav ja mina seda vaadata ei taha. Selgus aga, et väga hea film on. Ainus asi, mis mind selle juures masendab, on selle filmi näitamise kellaajad. Seda näidakse hommikul kell 9 ja kordus on kusagil 16-17 paiku. Milline raiskamine, tööl käiv inimene seda vaadata ei saagi. Nüüd, kus ma tean, et see on vaatamist väärt film, katsun hoolas olla ja lindistama panna.

Emmeliina said...

olen selle filmi vaataja ja valikuga vägagi rahul.
Eriti meeldib vaatenurk, et õpetajad on ka inimesed.

Aga ETV-l on imelik komme tööinimestele oma maitset peale suruda. Mille poolest "Südameasja" kordus eelistatum - aru ma ei saa.

sille said...

Ma ka vaataks, aga kahjuks jõuan enamasti alles poole filmi pealt koju. SIis enam ei viitsi vaatama hakata. Kellaaeg võiks parem olla jah.

helle said...

"Südameasja" korratakse juba mitmendat ringi. Kes tahtnud, see näinud! Sama asi on ka "Õnnega". Ei saa aru, milline see aja põhjendus võiks olla!
Sihtgrupp on justkui välja jäetud.
Nii õpilased kui õpetajad. Kui koolis lastele soovitasin, siis nad ütlesid, et jõua selleks ajaks kojugi, trennid jm
Need seal ERRis võiks rahva häält kuulda võtta!