2007-07-18

Katsetusi linkimise alal, vol 1


Kõike ma juba oskan, aga näe linki lisada mitte.

Tuleb meelde Panso jutt mingist teosest: "Tähtis Inimene rääkis, et kõike ta mõistab, aga seda mitte. Ma(Panso siis) seletasin talle selle asja ka ära, nüüd ta mõistab absoluutselt kõike."

Näe, saingi hakkama! Tubli tüdruk! Link lisatud.

Fotol Triin Inkaga varrukatrennis.

3 comments:

kukupai said...

Ehk oled nii kena ja seletad mulle ka? Ma lingi kui sellise saan sisse, aga tahaks ikka sõna selle asemele panna (nii nagu Sul). Momendil kõik tuttavad IT-mehed puhkusel, pole kelleltki küsida ka.

helle said...

Mind on tegelikult õpetanud Tiiu kaugõppe teel. Arvan, et ei oska kõige ökonoomseml viisil seda teha, aga seletan Sulle, kuidas mina teen.
Tee nii:1.märgi tekstis vajalik sõna,kurseriga sõna peal vedides. 2. vajuta üleval ribal sellele rohelisele asjale, mis on T-tähe kõrval. 3. ilmub kastike, kuhu tuleb aadress tippida.
Aga ma ei tea, kas seda saab kuidagi automaatselt lisada, kindlasti saab. Mina olen teinud nii, et kirjutan vahepeal vajaliku aadressi käsitsi paberile js siis toksin selle uuesti sisse.(See on aadress, mis üleval brauseri ribal on, näiteks mõne ajalehe artikli kohta). Kõige tähtsam on ise katsetada, nii õppisin ära piltide lisamise ka. Olen küll igasugustel arvutialastel kursustel käinud, aga seal õppinud enamasti tööalaseid asju. Blogivärk on rohkem meelelahutus. Ma ei tea, et minuealised just palju blogivad.
Tiiu on sel alal suurem asjatundja ja kauem bloginud. Mina alustasin alles märtsis.Mul on kõige lihtsam blogi, mis üldse võib olla. Ka pildid olen enamasti võtnud internetist.

kukupai said...

Aitäh! Brauserilt saab aadressi copy-pastega panna, ei pea just käsitsi tippima. Eks ma nüüd proovin edasi.