2008-12-13

Hakka või uskuma

Uurisin Tiia blogikalendrist astroloogiale pühendet sissekannet.
Siis vaatasin huvi pärast, mida see habemik Mang ennustas selleks, õige pea lõppevaks aastaks. Otsisin üles ka oma vastava postituse.

Kaladel* läheb kõik hästi. Nii ongi kirjutatud: "Uus aasta tuleb parem. Rohkem vabadust, liikumist, uusi tutvusi ja üldse sisukam." (10x kuulsam??)
Aina ilusamaks läheb: "Tänu kaasasündinud heale intuitsioonile teeb ta (Kala) õigeid valikuid ja jätab maha kõik, mis tundub segavana. "
"Aprillis toimub Kaladel tundeseisundi muutus, mis on tingitud uuenenud olukorrast. Ta võib nüüd vabamalt hingata." (Ahhaa, see on riigikirjand!!)
Natuke halvasti läheb aasta lõpu poole- pinged tööl ja terviseprobleemid, aga küll ta need üle elab. Kalad on ju optimistlikud ja paindlikud.

Kui kõike muud võibki nn universaalseks nimetada, siis jalahäda mul oli, op oli, lihaspinged ja uneprobleemid on.
Hakka või horoskoope uskuma!!!
* Mina olen kalake vees.

Vaatame, mida maag Mang ütles maailmas toimuvate arengute kohta.

7. veebruaril algav rotiaasta ei tõota midagi head. Juba rott ise on selline kahtlane loom - armastab hämarust ja tegutseb pimedas. Ta on kõigesööja ja väga viljakas. Peale kõige muu loetakse teda intelligentseks ja nutikaks loomaks. Rott elab üle mis tahes katastroofi, sest ta on kohanemisvõimeline ja ühtlasi ettevaatlik. Ta mõtleb alati varude soetamisele ja tegeleb sellega.

Igor Mang ja Pauksonid ennustavad väga rasket aastat ja võib-olla tõesti rotid ainult selle üle elavadki. Igor Mang ütleb, et "rotiaastal hakkavad struktuurid lagunema, tulevad majanduslikud kollapsid, valitsuste vahetused, stiihilised rahvarahutused, terroriaktid, tööstusavariid, sõjakollete laienemine, pöördelised, dramaatilised sündmused paljudes riikides, paanika, kaos."
Samas käib kusagil šõu, karneval, lõbu ja fun, pöörane ööelu.
2008. aasta peaküsimuseks saab inimkonna vaimne tervis!

Lase minna, 2008!
2009. tuleb nagunii!!! Pühvel siis seekord!

9 comments:

osaline said...

tundeseisundi muutus aprillis? hm. küllap peetakse silmas, et kaotasin oma südame stockholmi loodusmuuseumi neandertallase vahakujule :D
mina nõustun uskuma ainult häid prognoose.

Tiiu said...

Igor Mangil oli õigus ka ses suhtes, et kaua vaka all podisenu viskab just sel aastal kaane pealt ja kõik tuleb päevavalgele.

tegelinski said...

Kalade elufilosoofia vastab hästi põhimõttele – ma ei taha olla miljonär, kuid ma tahan elada nagu miljonär. Kalad on ükskõiksed solvangute, süüdistuste ja salvavate märkuste vastu. Kui Kala vihastab, muutub sarkastiliseks, kasutab targalt oma salvavat keelt. Elu vaatavad läbi roosade prillide. Kalad lepivad kergesti lüüasaamisega, elu vintsutuste eest poeb kala illusioonide varju. Kaladele on elu näitemäng. Masendus viib neid täielikult rööpast välja. Harva on Kaldel probleeme mäluga, see on fantastiline. Kuid samas võivad nad unustada isegi oma telefoninumbri. Vesi tõmbab Kalu vastupandamatult ligi. Harjumus juua päevas tosin tassi kohvi (ja mitte ainult kohvi) ...
Kalade salarelv on huumor. Vahest on tema nali leebe ja heatahtlik, vahest karm ja armutu. Nalja taha peidavad Kalad kõik, mida ei taha teistele näidata.
... jne ... jne
Ma ka kala :)

helle said...

Oi, ma olen rõõmuga Kala (tegelikult ka!). Võib-olla ongi kogu see kamarajura, mida nimetatakse astroloogiaks, ka mingil määral tõsi?

osaline said...

tegelinski iseloomustus meeldib mulle küll hästi. ainult kohvi ma ei joo. kuid nagu lisatud... :D

osaline said...

PS pistsin küsitud ukseaugu mõneks ajaks bloginurka üles :)

helle said...

Leidsin üles. Lugesin. Tahan teinekordki veel.

Udo said...

Tervitusi teistele ujujatele ka ühelt kalana sündinult.

helle said...

Ma leian, et Kalad on üks igavesti vahva seltskond!!