2010-06-12

Unenägu


Öösel ärkasin selle peale, et kolises ja mürises. Äike. Siis tuli paduvihm. Tõmbasin kõik juhtmed välja (ma ei teagi, kas see on vajalik, igaks juhuks)
Kass oli ka häiritud ja otsis moraalset tuge - pidin teda natuke paitama. Ta vist ei saanud rõdul magada, vihma pritsis selga.
Oli juba nii valge küll, et nägin kella - alles 4.
Varsti jäin uuesti magama ja nägin undki.
See oli kummaline uni. Ma sõitsin ühes väikses mullis (vaevalt mahtusin ära). Ühtki inimest ei olnud, aga ma teadsin täpselt, kuhu ma teel olen. Blogijate kokkutulekule!!!:D :D*
Vahepeal oli peatus - pidin ennast paremini mulli sisse sättima, ruumi oli ikka väga vähe, isegi mobiil ei mahtunud ära.
Siis märkasin, et mul on kaasa võetud koerarihm. Järelikult peaks ka koer kusagil olema. Koera ei olnud, oli kass...aga see oli vist juba unenäo lõpp, sest kass karjus ja tahtis õue. Ma pidin üles tõusma.
Kell oli pool 8.

***
- Mis sa unes nägid, pojake?
- Ah igasugust jampsi - sind, isake, ja sind, emake!

(Vene klassikast, vist Gribojedovi "Häda mõistuse pärast")

* Blogijate kokkutulek toimub 3. juulil kell 14 päeval Alfredi pubis. Kõik on oodatud!!!

10 comments:

neiud ärevil said...

Täna vist oligi kumaline öö.Meil küll ei müristanud ja padukat ka eriti ei sadanud ,aga und ka ei tulnud.Minu kass oli ka häiritud,ronis mulle kogu aeg külje alla ja kräunus.
Vähemalt transpordiga pole Sul siis probleeme.Blogijate kokkutulekule sõidad uhke mulliga.Kahju ,et seal nii kitsas ,muidu pakuks ennast kaaslaseks.Oleks kindlasti uhke tunne-vaevalt kellegil midagi nii ägedat oleks vastu panna.

helle said...

Täiskuuöö, ainult et täispilvituse tõttu polnud kuu nähtav.
Igaüks omas mullis - ka päris vahva ju!!!

konn, lendav konn said...

Üldiselt, armas Helle, on täiskuud oodata küll alles juuni lõpus, aga see on küll tõsi, et kuuloomise päevadel- eilsest homseni - on sensitiivsetel inimestel imelikud tundmused;)

Segasumma Saara said...

Väga naljakas unenägu oli :D!

Emmeliina said...

proov - proovi - proovi

Emmeliina said...

õnnestus arvutile ninanips mängida.

tegelikult tahtsin nii väga kommenteerida ja tänada perenaist teema algatamise eest ja hr. Konna seletuse eest. meil ka toimusid (toimuvad) mingid müstilised asjade kadumised. Teadsin, et täiskuud pole, aga et kuuloomine...vähemalt põhjus, mitte lohakus.

helle said...

Inime õpib, kuni elab (õigemini - kuni pole päris seniilne).
Vaatasin hommikul ikka kalendrisse ka - kuupäeva täpsustamiseks, sealt nägin, et on üleni must kuu. Mõtestasin seda valesti. Muidugi on see KUU LOOMINE, mitte täiskuu. Täiskuu on kollane naeratav nägu. See saabub 26. juunil kell 14.40. Samal päeval on ka kuuvarjutus.

sille said...

Missugune Alfred pubi? Kas see, mis asub päälinnas?

Vabandage rumalat, ma pole juba mitu päeva arvuti ligi saanud ja Helle blogi on esimene, mida täna loen. Võib-olla on kuskil täpsemalt ka. :)

Aga unenägu ju lahe, mulle meeldiks küll mulliga ringi sõita :)

helle said...

Alfredi pub pidavat olema kusagil Nõmme kandis(aga mina ei tea, kus see Nõmmegi on!!!)
Eks ma panen GPS-seadme mulli peale;)

Bianka said...

Kellele see kirjutis on esimene kuulmine üritusest, need vaadake Kaamose juurde. Ja vahetult enne toimumist pannakse üles veel lõplik info ja täpsed juhendid transpordi osas.