2011-09-19

Uus telehooaeg algas


Nädalavahetusel vaatan ma päris palju telekat, kui just kottu ära ei käi.
Muide, lugesin Sirje Kiini Ameerika-raamatust (Kas Ameerika on olemas? Kirjad Madisonist 2005-2009), et seal on igas toas telekas ja et need huugavad vahetpidamata, on siis parasjagu vaatajaid või mitte.
Mul on üks telekas ja ma ei konkureeri kellegagi puldi eesõiguse osas. Olukord muutub kohe kardinaalselt, kui külastan näiteks tütre perekonda.

Vanad tegijad on tagasi!
Mul on heameel, et Teet Kallas jätkab "Õnne 13" stsenaristina. Urmas Lennuk oli ikka liiga lennukas ja moodne.
Maire Aunaste on oma saatesse palganud ekspertideks uusi nägusid ja loobunud, vähemalt esialgu, kõiketeadjast Maaja Kallastest.

Hannes Võrno on asunud küsitlema Eesti ühiskonnas tegijatena tuntud persoone. Mulle meeldib, et intervjuud on lõigatud tükkides ja pikitud vahepaladega (hirmsasti häirivad pikad reklaamipausid vahepeal). Hea, et ta küsib kõigi käest, mida nad tegid 20 aastat tagasi augustikuus. Meelest hakkab juba ära minema, inimese elus on 20 aastat ikka pikk aeg - vähemalt 1/4 kogu elust, pool teadlikust tööelust.

Tandem Teet Margna-Kristjan Jõekalda on käinud ära Venemaal ja meelitanud kaasa asjatundja-turvaja-reisifirma omaniku Tiit Pruuli. Esimene saade oli väga vahva. Eks Venemaal reisimisest ole igal vanemal inimesel kustumatuid mälestusi.

Ja muidugi "ENSV". Ikka vaatan ja imestan, mis ajastust me oleme tulnud ja kuidas kõik nii kiiresti ununeb. Kui loomulikuna võtab tänapäeva inimene vabadust ja sellega kaasnevaid hüvesid! Ja ikka pole eluga rahul!!! Õnneks on seriaal huumorivõtmes, kesse tõsielu enam välja kannataks.

Lisatud 23. sept.
Maaja Kallast tagasi, ja nagu öeldakse- "endises headuses". Ja Mairekene eputab lõputult. (Saade "Mida Sina arvad?") Endiselt arvan mina, et selle saate toredaim osa on sketšid.

pildil pere telekat vaatamas (netist)

11 comments:

Tiiu said...

Ja mina ei vaata neist ühtegi. "Pilvede all" hakkab ka juba ära tüütama.Kindlasti magan maha mõndagi huvitavat, aga lugemine istub rohkem, kui on vaba aega. Hea, et Sinagi tutvustad, kes ja mida?

helle said...

Ma vaatan veel "Ringvaadet" ja AK-d ka. Iga päev.

Bianka said...

Nii tore, et Teet Kallas on stsenaristina tagasi ja "Õnne" jälle endine :D

helle said...

Korduses näidatakse 1995.a asta osi, need on vist veel Kati kirjutatud. Igatahes on näitlejad nii noored ja ilusad.

sille said...

Mina vaatan vaid ringivaadet ja uudiseid. Juba eelmisel aastal otsustain piirata teleka vaatamist. Mõningaid kriminulle vaatan kui peale juhtub, aga sellist kindlat sarja polegi. Siiski - pühapäevaõhtuseid krimkasid eesti pealt üritan ikka vaadata.

iibis said...

Telekavaatamisharjumus on endiselt visa tekkima... aga kuidas Sulle Sirje Kiini "Ameerika" meeldis?

helle said...

Lugesin suhteliselt pealiskaudselt, koolielu tuli peale. Mina ameerikas käinud pole, ses mõttes ei haakunud...vaimustusega.
Ajaviiteks andis lugeda küll:)

iibis said...

Igaüks vaimustuks vist koos printsiga ka tema kuningriigist - nagu SK-ga ka juhtus... (Ehkki koht, kus ta kirjeldab vaimustusega tuttavate korstnal kõlkuvat mängujõuluvana, mõjus siiski proua kirjandustedlase sulest pisut koomiliselt. )

helle said...

See suur õnn ja armastus, mis proua kirjandusteadlast tabas, on küll võimas nagu Marie Underi luulegi.
Või siis american dream:)

Tiiu said...

Kiini raamat on igati loetav. Mulle hakkas ainult veidi nalja tegema tema pidevalt korratud sõna sensuaalsus. Ta oskas ühe sõna abil panna mind nende teki alla pugema - väga kirgline suhe jah.

:-)

helle said...

Nojah, päris sarnase kõlaga sõnad - sensuaalsus ja seksuaalsus:)