2012-07-08

Peegelpilt


Olin eile valla laulu- ja tantsupeol. Mulle meeldis, sest "oma rahvaga mul meeldib olla koos". Eriti meeldisid tantsu- ja ilunumbrid. Iseäranis vahva oli Ernst Idla liikumissüsteemi harjutused 20. saj algusest. Esitasid valikrühmad spordiriietuses.
Vahetekstid olid ka naljakad. Üks Maie Põllu vurfi rahvariietes mees luges äärmiselt ilmekalt ette ärkamisaegsete laulude sõnu. (Laulude tekstid on ju väga koomilised, eriti korduste ja refrääniga koos)

Istusin kõrvuti inimesega, keda tunnen ammust ajast, aga kellega pole vist kunagi nii pikalt ühtejärge koos olnud. Ega`s muidu poleks kogu "inf", mis ta jagas, mulle nii suur üllatus olnud. Ma sain teada, kes on kelle armuke olnud, kes on kellele lapse teinud, kes on tühijuttude tegija ja tagarääkija, kelle suu ei seisa minutitki kinni.
Millises pimeduses olen ma siiani elanud!!!
Lõpuks resümeeris mu kaaslane:" S i i n elavad nii õelad ja kadedad inimesed. Sul veab, et sa siit minema saad!"
Mul hakkas isegi natuke kahju tast, kes on sündinud ja kogu elu elanud ühes ja samas kohas.

Peo lõppedes sulandusin rahvamassidesse ja kohtusin imearmsate kaksikutega, kes lükkasid täpselt ühesuguseid lapsevankreid. Olen neid õpetanud, aga vahet ei tee.
Peo üks korraldajatest tõi meile põllulilli, lihtsalt niisama. Väga armas.

(Pildi tegemiseks küsisin luba, siia üles panen juba omal vastutusel.)

4 comments:

sille said...

Pildil olevad neiud (naised) on tõesti väga sarnased, ka täiskasvanutena. :)

Tahtsin küsida (Sa ei pea vastama, kui ei taha), kas hakkadki kolima? Jutust jäi nagu selline mulje. :)

helle said...

On selline plaan küll. Aga mitte kohe, aasta pärast. Lähen Pärnusse tütrele lähemale.

Emmeliina said...

Just sellepärast väldin teatud alevikontingendiga suhtlemist. Ei mina jaksa nende isetekitatud probleeme lahendades maailma päästa.

helle said...

Seda minagi mõtlen ja arvan. Kui inimene on terve elu veetnud ühes ja samas paigas, siis on ta selle koha nägu ja tegu:)