2013-03-29

Paastun? Ei, siiski mitte.

Otsisin üles ühe ammuse blogisissekande. 

Ikka veel soovitakse häid pühi, kuigi täna on Jeesus Kristuse ristilöömise päev. Alles pühapäeval võib häidpühi soovida ja mune süüa. Peaks minema  pajutibusid otsima.

pilt siit

5 comments:

Bianka said...

Ma ei söö suurel reedel liha, kuigi vabal päeval oleks just aega vaaritada. See tunne tekkis mul juba aastaid tagasi pärast seda, kui lugesin John Steinbecki raamatut ”Me tusameele talv”. Enne seda olid mu usualased teadmised nii napid, et võisin ka vabalt suurel reedel häid pühi soovida :D

helle said...

Pajutibud tõin ära, aga paastuda ikka ei viitsi. Selleks pidanuks rohkem ette valmistuma, just mentaalses mõttes. Aga liha ma ei söö täna tõepoolest.

Emmeliina said...

Rahuküllust Suureks Reedeks ja Vaikseks Laupäevaks
(meie kirikuõpetaja soov)

hakkasin teadlikult lihatoodedest eemalduma paar kolm aastat tagasi. Seda tekitasid ebamäärase maitsega vorstilaadsed tooted. Talusingist ja suitsupekist pean endiselt lugu. Minu lemmikuks sai kana, aga viimasel ajal on ka kana maitse muutunud.
On jäänud veel kala :P

Kuna olen kristlane, siis käisin Palmipuude pühal armulaual ja praegusel vaiksel nädalal püüan iseendaga paremini läbi saada. Teistega ka.

Anonymous said...

Mis paastumisse puutub,võib nähtavasti panna täie rauaga iga kell nagu see mittesööja-tüdruk:
http://elutahketoiduta.blogspot.com/2012/10/61-62-paev-tahke-toiduta.html

Anonymous said...

See blogipaast on nüüd küll pikaks läinud... Kas Facebook või Twitter on kirjutaja ära neelanud - sellest oleks küll kahju, sest siinsed mõttekäigud on alati väga loetavad olnud.