2013-07-10

„Kui palju on asju, mida ma ei vaja.“ (Sokrates)

Kui ma ükskord kolitud saan ja uues kodus ennast sisse sean, siis, ma vannun, ei osta ma endale enam ühtki raamatut, ei telli ühtki ajalehte ega -kirja, ei lase õmmelda ühtki riideeset, ei lase endale kinkida midagi materiaalset, ei paljunda ühtki paberit, ei muretse ühtki jalanõud, sest mul  ei ole mitte midagi enam vaja, mul on kõiki asju ka järgmise elu jaoks. Ma vajan ainult  aega, rahu ja puhkust.
Aamen.

8 comments:

neiud ärevil said...

Elu on õpetanud, ära iial ütle "mitte kunagi".Niikuinii ei suuda me sellest 100 % kinni pidada. Kolimise puhul on vähemalt üks hea asi, et kõik üleliigne ja mittevajalik saab likvideeritud.
Mina tõdesin seda, kui oma esimese korruse remonti panin ja toa täiesti tühjaks tegin. Nii palju oli unustatud ja üleliigseid asju, mida enam ei mäletanudki ja kui pole aastaid vaja läinud, järelikult polegi tarvis. Praegu olen nii rahul, et mul on elutoas vähe mööblit, palju ruumi ja mitte ühtegi üleliigset asja.

helle said...

Kolm kolimist pidi üks tulekahju olema! Üleliigsed ja mittevajalikud asjad tuleks ära põletada, kui see ainult võimalik oleks. Kuhu ma selle lõkke teeksin?

soodoma ja gomorra said...

Selles postituses oli jōudu, vägev!

Heli said...

Me ühised tuttavad soovisid Sulle palju tervist ja avastamisrõõmu uues elukohas! Ühinen muidugi.
Head kohanemist soovides Heli.

Nataly said...

Parem kolida kohe teise riiki , siis saab veel rohkem likvideeritud .. mina kolisin nelja spordikotiga. Ja kõik . Aga kõike ebavajalikku on siin kogunenud kolmkümmend korda rohkem kui eestis oli ... ebavajalikke asju, iluasjakesi - kuidas neist lahti saaks ei tea ... kirbukale ka ei taha viia sest sealt ma neid olen toonud ..

Anonymous said...

Päris huvitav oleks nüüd aja möödudes teada, kui palju Sa oma lubadust oled täitnud?

Bellingham Office Cleaning said...

Thankk you for sharing

Anonymous said...

Neeger