2008-07-03

Kes meil käivad


Suvel käib meil palju külalisi. Näiteks sellised väikesed sugulasehakatised - õed Simona ja Ilona. Simona oli algul Moona, aga enam ta ei taha olla. Nüüd ta tahab olla Simo(o)na - tuleb meeles pidada. Ta on juba suur tüdruk, hoiab oma väikese õe ilusti ära, kui emal on muid tegemisi parajasti.
Ilona ei oska veel ennast nii täpselt väljendada - ta alles tilluke ka. Harjutab hoolega tugede najal kõndimist, esialgu tuleb roomamine paremini välja. Aga aega on, ta alles saab aastaseks (selles kuus). On erakordselt hea laps. Üldse ei nuta.

Teised väikesed sugulased on Ameerikamaal, nemad on maailmarändurid. Marta ja Anna on rohkem lennukiga sõitnud kui mõni teine terve elu jooksul. Ka Annal läheneb tähtis sünnipäev
- temal saab esimene aasta täis 20. juulil.

Meil on siin kõik rahulik. Mõned pisimured on, aga me püüame neist üle olla.

On varahommik. "Tädil" läks uni ära, kirjutas siis väikese sissekande sellest, kes meil käivad.
Ühtlasi tervitame maailmarändureid, kui te meid kuulete. Lehva-lehva!

Elo pildid orkutist
Noortest tibidest on juttu veel siin ja siin

2 comments:

Eppppp said...

Hei! Meil siin on kolmapäeva hilisõhtu, USA läänekaldal San Franciscos, olen hotelli 18. korrusel ja vaatan tuledesäras linna... Tervitusi sinnapoole planeeti!

ELO said...

Teile ka sinna Ameerikasse palju tervitusi. Meie puhkame siin Suure-Jaanis täiega. Ilona magab praegu lõunaund õues, vahepeal sabistab vihma. Täna lähme vist õhtul surnuaeda.