2008-04-30

Homme on 1. mai

Pildil kodulinna järv koos purskajaga.

****
Mul oli kolm päeva arvutiga mingi jama. Ei saanud lehekülgi vahetada, kohe tuli ette kast kirjadega, et "kui sul on nii, siis tee naa" ja "Try Again" :) Lõpuks läks asi nii käest ära, et turvalisuse (arvuti) huvides ei avanudki enam. Kohe jäi aega nii palju üle, et vaatasin telekat (Al Gore' i filmi kliimasoojenemisest) ja lugesin läbi mitme päeva lehed.
Arvuti on üks suur ajaröövel, mis siin kahelda!

Täna käisin moosimas meie IT- meest. See pole eriti lihtne, sest... esiteks - pole tal kunagi aega, teiseks - ei salli ta, et teda töö (!) juures segataks.
Üldiselt suhtleme temaga (töiselt) kirja teel. Kui on vaja paberi limiiti juurde, kirjuta kiri. Kui on e-kooliga segadusi, kirjuta kiri. Kui klassi arvuti läheb segi, kirjuta kiri.

Aga ta ikkagi tuli mulle koju. (Ma oskan mehi moosida!?) Vestlesime seltskondlikult. Esitasin talle küsimusi tema paljude harrastuste kohta (rääkis mõnuga ja näitas pilte ka!), uurisin tema venna käekäigu üle ( jutustas meelsasti ) jms
Muuhulgas sai arvuti korda. Hurraa!
Mis ma oleks muidu 1. mail teinud!!?

Eelmisel aastal kirjutasin sissekande. Mäletan, et olin Viljandis venna pere kodu/maja/ hoidmas, kuna nemad sõitsid in corpore Rootsi. Suur ärevus oli, sest keegi ei teadnud päris täpselt, kuidas need rahutused pronksmehe pärast lõpevad.

****
Ilmast kah. Paari sooja päeva jooksul on kõik teiseks läinud - meie maja hekk õitseb, kased on hele-helerohelised, võililled väljas... Hing on rahutu. Midagi tahaks, kuhugi tahaks!!
Liiga kiiresti läheb kõik mööda.

Eile lõppes hooaeg ujulas. Nüüd tuleb midagi asemele vaadata. Tegelikult on kepid juba ostetud, aga debüüt veel tegemata. Pean vist varahommikuti harjutamas käima!? Kuidas ma muidu 25. mail Lätimaale lähen!

Homme on 1. mai - töörahva püha. Ja veel taevaminemispüha, volbripäev, kevadpüha, kaduneljapäev ja VABA PÄEV nagunii.
Meil 2. maid vabaks ei antud.

8 comments:

kitty said...

oi, näe, minu tehtud pilt! kust sa said?:)

Hundi ulg said...

Ütleks arvuti minulegi, et ta võtab (ajutiselt) puhkuse. Õu ja aed kutsuvad.
Samas on tööd palju ja tähtajaliselt teha. Ning IT-meest poleks kusagilt käepärast võtta. Seega laseme edasi vanas rutiinis vaatamata sellele, et kalender punane.

helle said...

Oi Kitty, eks ma Internetist sain. Vabanda, et pole lingitatud. Ma üldiselt ikka panen lingi juurde.

helle said...

Hundi ulg
Ma imetlen Sinu suurt jõudlust, aga kas Sa endale liiga ei tee?
Puhata ja laiselda on ka vaja!

kitty said...

aga kuidas oleks, kui paneks selle lingi nüüd tagantjärelegi?:)

helle said...

Otsin üles.
See pilt oli mul juba eelmisel aastal korra kasutusel.
Ma lootsin, et pääsen lihtsalt vabandusega.
Eks ma võtan õppust.

helle said...

Kitty
Vahetan pildi välja, sest ei õnnestunud seda enam üles leida. Olen endale lihtsalt "pätsanud" kunagi eelmisel aastal, aga kõik muutub nii kiiresti.

helle said...

Ma muidugi vabandan veel kolmat korda.