2009-01-01

Uue aasta esimene


1. jaanuar 2009 - neljapäev

Mõtteid on nii palju...
Mõned neist on eksistentsialistlikud. Näiteks mõtlen ma väga filosoofiliselt, et igaüks meist ( blogijaist) elab korraga vähemalt kolme elu kolme erineva identiteediga.
Algarv vahetas oma blogijaidentiteeti (üks identiteedi kandja ongi nimi ju) - ühes sellega peab muutuma ka ta imago (pikad mustad juuksed, tulipunased kunstküüned, roosad prilliraamid!!??jms)

Need kolm elu on:
1- eraelu ( isiklik, privaatne, hästi varjatud, millest paljud peale Su enda ei teagi, või on mõned vähesed, kes teavad),
2- tööelu koos sellega kaasnevate pingete ja hierarhiaga, ka siin on omad karid-kreenid, aga see pole avalikuks aruteluks,
3 - blogielu, seesama, millest me siin võtame blogida.
Meil on siin igal oma imidž, oma roll, oma rida, oma ampluaa, oma sõpruskond. See on väga oluline, sest vastasel korral kaoks minul küll stiimul ja motivatsioon blogimiseks. Kirjutaksin oma salapäevikusse või kroonikasse, nagu ma niigi olen teinud.

Igas elus suhtleme inimestega. Inimsuhted on väga olulised, kõige tähtsamad ilmas. Raha võib sul olla rohkem või vähem, aga sõber peab olema. Väga hea, kindel, aus ja õige sõber. Või isegi mitu.
Ma olen ööpäeva jooksul nii palju erinevaid kommunikatsioone kasutades suhelnud, et olen kohe veidi väsinud. Pikad telefonikõned, sõnumid, e-kirjad.
Vahel tahaks hoopis lihast ja verest sõpra oma lähedale, kellega võiks ka vait olla, ikka oleks hea!!

HEAD UUT AASTAT, BLOGISÕBRAD! Meil on siin sõpruskond, ei saa ju salata!!!

Seega on mu esimene sissekanne sel aastal tehtud. Ma ei hakka uut teemat sisse tooma, rääkides, mis mulle vana-aasta programmis meeldis, ei meeldinud eriti või üldse ei meeldinud. Ma ei vaata ka praegu ETVst "Armastust kolme apelsini vastu".

Ma ei hakka midagi lubama. Läheb, nagu läheb. Vedama peab ka. Eelmisel aastal lubasin säästa. Säästsin jee.

Pilt on Tiiu blogist ja võetud üles eile südaööl. Tiiu kodust avanevad kaunid vaated meie kirikule ja järvele. Aitäh, Tiiu, pildi eest!

6 comments:

Tiiu said...

Kõike kaunist, ka blogisse, Helleke!

:-))))))))))

Emmeliina said...

Head uut aastat!
Loen ja kirjutan sinu blogisse mõnuga.
See ongi kõige tähtsam, minu meelest.

joanamari said...

minugi poolt kõike kaunist
uueks aaastaks
olete kõik minugi blogisse lugema kirjutama oodatud

toompeale said...

aitäh, et Helenduvatest Inimestest kirjutasid. tänu Sinu blogile õnnestus täna kordussaade ära näha ja olen rõõmus, et vaatasin!
kõike kaunist!

Bianka said...

Ilusat uut! Tore sõpruskond meil siin tõesti. Uue inimesena jään ikka vanaks sõbraks. Otsustasin vana 2008.a elu eraldi tõsta ja uuel aastal veidi anonüümsemana ja siis ehk ka teravamalt sõna võtma hakata. Aga mine tea, kuidas kujuneb. Muidu jään ikka blondiks ja küüsi kasvatama ei hakka endiselt ;)

helle said...

Olen ka vahel mõelnud, et muudaks midagi oma blogis, võtaks ka teise aliase, muutuks salapäraseks, kellest keegi midagi ei tea, isegi sugu mitte, aga siis saab sellest mõttest isu täis.
Nüüd on selline seis, et kes vähegi viitsib, võib mind täielikult identifitseerida. Ja olgu - olen selline poolpaljas, poolriides edasi!! Ja hoian lihtsalt mõned asjad endale.
Edu uues kuues!
Häid mõtteid blogimiseks kõikidele blogisõpradele, sest kui millestki blogida pole, siis ei aita muud vidinad ja nipid ka.