2009-02-03

TORE päev


Kas te teate, mis on TORE?
See on üks noorteühing, mis tegutseb koolides ja mille missioon on aidata neid( lapsi), kel on koolis probleeme suhtlemisega ja keda kiusatakse (õpetajad peavad ise hakkama saama!!).
Vat nüüd on sel TORE`l sünnipäev.
Selleks teeme ilusa päikese, mille kiired tähistavad konkreetset tegevust ja panust toredasse päeva. Kõik teevad, ka õpsid.
Mina pole veel midagi välja mõelnud, aga üks õps kirjutas või lubas kirjutada "Lähen üle eurole."
Teine lubas naeratada kõigile.
Ma kaalun, kas kirjutada "Panen ainult häid hindeid" või
"Luban tunnis tegelda meelepärase tegevusega".
Mille muuga ma suudaks päeva toredaks muuta!!!

Ilus talvepäev täna. Ja sõbrapäev ka tulekul!

pilt ühe lasteaia kodulehelt

3 comments:

Tiiu said...

Mina kirjutaks sinna:

Näen su sädet, austan seda, tahan su eest hoolitseda.

:-)

Elsa said...

No euro(nõuete)le üleminekus jälle mingist positiivset olla ei saa ;)

Ma ei teagi, mida ma õpetajana tahaks sellisesse päikesesse panna. Küllap naeratamise ja märkamise mingis võtmes :) Ja küllap ollakse tänulikud ka nendele õpetajatele, kes õppetöö kuidagi huvitavaks teevad, ehk siis põnevad õpimeetodid a la väljasõpe, rühmatööd, ristsõnad jne. Kuskil internetis oli näiteks üks koht, kus sai oma märksõnade järgi ristsõnu genereerida :)

Head hinded on puhas populism valimiste eel, kui nüüd ajakohaselt väljenduda :D Pikemas perspektiivis juhtub tihti, et hinnatakse mitte "heade" hinnete (s.h teenimatult heade), vaid ausate ja motiveerivate hinnete panijaid :)

helle said...

Elsa, tõde on Su sõnades, aga kui üldse nalja ei saa, siis on ka kole elada. Mõni väike vigur võib ju igas päevas olla!!!