2008-01-01

Käsi valgeks!


Pool päeva juba uuest aastast möödas ja mina polegi veel bloginud. Peab ikka käe valgeks tegema!

- Võtsin aasta vahetumist täiesti pingevabalt. Nagu iga keskmine eestlane vahtisin minagi telekat. "Surfama" siiski ei hakanud ja lasin ETV-l olla.
- Kuulasin minagi presidendi tervitust oma rahvale ja imestasin: nüüd siis räägitakse Eesti Pangas ja rahast? Säästke, investeerige! Te olete tublid, saate hakkama!
- Vaatasin minagi ilutulestikku, mis oli tulnud otse meie õuele - nii lähedalt pole ma seda veel kunagi näinud. Kui inimestel on raha ja tahtmist, miks mitte kulutada seda iseendale ja kaasinimestele rõõmu valmistamiseks. Nii suur individualist kui eestlane ongi, ei saa ta ometi ainult üksinda ilutulestikku nautida.
- Lubasin minagi endale mitut asja, kõige tähtsamana SÄÄSTA - ennast, tervist, närve, vett, energiat, soojust ... mis veel? No olgu, raha kah!
- Jälgisin minagi Viini filharmoonikute uusaastakontserti ja imetlesin 84-aastast dirigenti, kes juhatas orkestrit mängleva kergusega ja peast! Oi, kuidas mulle meeldivad vitaalsed inimesed!

Tegelikult on vähe neid asju, mis on TÕELISELT tähtsad. Üks ongi see - vitaalsus, elutahe ja -jõud, siia alla kuulub ka tervis kindlasti. Samas - ka KÕIGE TÄHTSAM asi ei saa olla ainutähtis.

- Soovin minagi kõikidele blogijatele häid mõtteid, mida blogida, ja muidu ka ilusat ( huvitavat) aastat!

No comments: