2007-08-25

Piltide lisamine, vol 3




Ma olen jälle hädas piltide lisamisega. Kes võiks mind aidata ja kes on seda enne ka ilusasti teinud? Eks ikka Elsa.

Aga nüüd pildid. Üleval: õhtuses Gdynias (keskel mina)
Kõrval: üks ilus Poola loss, praegu ei oska öelda täpsemalt.
Ülal vasakul: mina, Tiina ja Tiiu düünides.

NB! Esmakordselt võtsin pildid CD pealt ja need on suvisest Poola reisist.
Ma ei oska pilte ritta sättida.

5 comments:

helle said...

Elsale
Sa oled mind ikka nõuga aidanud. Nüüd on siis nii, et ma ei saa oma arvutist pilte blogisse panna. Ilmselt olen midagi ise ära keeranud.
Ometi õppisin selle esimesena selgeks.
Mida tähendab "not responding" siin? Kui ette tulevad mingid küsimused ja ma pean valiku tegema, kas nii või naa, siis ma enamasti vajutan esimest.
Seni on kõik normaalne, kuni pean pildi avama, siis kaob kõik ära ja ei toimu pildi laadimist ja siis tuleb see not responding.

Kui sul pole aega, siis pole midagi hullu. Ma ei pea sugugi praegu siin tundide viisi aega raiskama tulutute katsetuste peale.
Kõike head!

kukupai said...

oot-oot, misaasi Sulle not responding ütleb? See tähendab, et programm ei jookse.
Aga pildi lisamine arvutist käib ju nii: 1.klõpsad teksti juures pildi kujutisele. 2.tuleb lahti aken lisamise kohta, esimene pool on oma arvuti. klõpsad browse, siis avab sinu arvuti pildikataloogi. 3.valid pildi, teed topeltklõpsu.
4.sellega on pilt valmis pandud, nüüd ma ei tea, kas ssul on inglise või soomekeelne variant bloggeril. inglise keeles seal all oranz tekst Add , soome keeles Lataa. klõps sinna, siis peaks laadima hakkama. 5.pilt laetud, all jälle tekst Ready või valmis.
Siis peaks ju pilt tekstis olema ja seal saad teda liigutada sinna kuhu tahad.
Millise koha peal sul ära keerab? Minul senini kõik pildid üles läinud. Ahjaa, pildi suuruse ja asukoha teksti suhtes pead ka enne ära valima.
Tuli see jutt vähe pikk ja enamust Sa muidugi tead. Kui see värk ei toimi, äkki siis tõesti viga mujal.

helle said...

Kukupai
Vat nii ma olengi kogu aeg teinud siiani, aga vähemalt eile õhtul läks kusagil sassi. Ma ei tahagi praegu proovida, kas öö jooksul on midagi muutunud - arvuti ennast parandanud.
Igal juhul aitäh!

Elsa said...

Olin vahepeal kolleegidega suvepäevadel ning kohe otsa suguvõsa kokkutulekul...
Aga Sinu mure oli tõenäoliselt põhjustatud Bloggeri.com-i oma probleemidega. Not responding tähendab, et server, kus konkreetne fail, dokument või programm asub, ei vasta s.t on mingid häired kontakti saamises vms. Ilmselt on seal piltide hoiustamiseks nt eraldi server.
Kui Sul muus osas Internetiga probleeme polnud, pole asi sinus :)
Aga tore, et sa vahepeal asjad juba liikuma said...

helle said...

Tegelikult ma aiman, milles võis asi olla. Ma olin oma pildikataloogi vedinud tahtmatult ja oskamatusest igasuguseid pilte, mis olid tont teab kust serveritest. Lühidalt - enda tehtud viga. Aga siis ma kustutasin kõik üleliigse ära, jäi ainult paarkümmend pilti, mille päritolu teadsin.
Kas võis selles viga olla?
Elus on ikka v. tähtis õppida läbi oma vigade, kui need just saatuslikud ei ole.