2007-12-30

Seekord viimane


Siin blogielus ringi vaadates on märgata, et teemade puudus valitseb. Jõulud said mööda, uus aasta pole veel saabunud - selline tühi aeg... Kõik on ootel - kohe ta tuleb, UUS AASTA!

Mina ajasin eile isegi päevad sassi - kuupäev oli õige, aga nädalapäev puhta vale. Sõin köögis ja kuulasin ühe kõrvaga Elmari soovikontserti. Sisse- ja väljahelistamisega. Mõtlen siis mina, huvitav, miks ta (saatetegija) soovib head laupäevaõhtut, kui ometi on reede. Miks talle keegi ei ütle, et ta eksib?
Jõudeelu tekitab süümekaid. Miks ma ei korista kappe, ei loe ilukirjandust, ei tee seda ja teist kasulikku? Pikapeale õnnestub rahu leida - küll ma homme...järgmisel aastal... teen.

Tiia vana-aasta ärasaatjate välimääraja hulgast puudub üks TÜÜP - selline, kes istub üksi kodus, tõrjub kõiki kutseid ja meelitusi, kusjuures on ise rahul. Ta ei taha mingit melu ega party´t. Talle piisas jõulust küll.
Kui kell saab 23.55, keerab ta teleka kõvemaks ja läheb köögiaknale vaatama ilutulestikku, mis igas külas ja igas linnas on vähemalt miljonit väärt. Võib-olla ta isegi võtab pitsi midagi - shampust ei hakka lahti kiskuma.
Ta mõtleb, et möödunud aasta oli stabiilne, ilma tagasilöökideta, ilma suurte kaotusteta. Oleks uus vähemalt samasugune, igal juhul mitte halvem! Ja üks salasoov on tal ka.

8 comments:

Eppppp said...

Mina tahaks ka üksi kodus istuda!
Aga läheme peole.
Head uut aastat!

Ti:a said...

jah, töesti, tegelikult olen ma ise ka mitu aastat üksi kodus olnud. mis polegi päris paha, näiteks eelmisel aastal. jõime naabritega shampust, sõime kommi, tulistasime taeva valgemaks ja siis läksin tuppa õnne valama. kõik muud inimesed olid end kellegi kaenlasse saanud sokutatud, mina kallistasin teisi neti kaudu või sõnumitega.
aga meelsamini oleksin küll sõpradega koos.

Ilusat aastavahetust! Minul homme viimane selle aasta tööpäev. Uh!

helle said...

Kallis Tiia!
Tööpäev? - see pole just kõige parem variant.
Ega ma ka päris kindel ole, et üksi saan olla. Tullakse järele, ma kahtlustan, ja veetakse kaasa. Kuigi mul pole üksisolemise vastu mitte midagi, kui see pole sunnitud olek. Ma ei tunne ennast üksikuna, sest mul on nii palju inimesi, kelle peale mõelda...
...ja arvuti on kah ju.
Uuel aastal "näeme"!

joodikupoeg said...

Ma istun kah 5 minti Su köögis ja puutun huultega klaasikest head-paremat:) Nii kuskil 11-12 vahel siis.....
Aga heade soovide ütlemisest hoidun - kurat teab, äkki lähevadki täide, mis sest ära sõnuda.

helle said...

Ma mõtlen Su peale kõvasti.

helle said...

Uskuda, et uus aasta tuleb palju-palju parem!
Loota, et uus aasta tuleb rõõmsam, ilusam!
Kalli-kalli!

Floor Lola said...

KAS VAJAD LAENUT VÕI KAS SOOVITAD KODU REFINantsEERIMA, ARVESSE VÕTTA, ARENGAKS laiendada oma ettevõtet 3% intressimääraga? Ärge otsige täiendavat kontakti Via: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

Anonymous said...

ma olen täna nii põnevil. Olen näinud kommentaare inimestelt, kes olid juba LAPO M-F-lt laenu saanud, nii et otsustasin taotluse esitada populaarsete soovituste põhjal ja alles mõni tund tagasi kinnitasin oma kontol kogusummat 10 500 eurot. See on tõesti suurepärane uudis ja soovitan kõigil, kes vajavad tõelist laenu, taotleda oma e -posti teel: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014