2011-03-21

Kevade on sala tulnud....

Vaatan Terevisioonist, et Türil tuli kevad suurte pidustustega - uued trendid, Murumoor ja Muruniiduk. Rahvas südaööl tänaval. Miks ka mitte, kui televisioon kohal!!!

"Loodusele sügavalt silma vaadates"(UV) tuleb siiski nentida, et kevad hilineb, vähemalt selles kohas, kus mina elan.
Kõigest hoolimata on hea meel, et talv sai sellega otsa, et on vaheaeg ja et hing sees...
Ja et laps sai endale nüüd voodi ka vanaema juurde:)

Kena kevadet kõigile!!!
Eks ükskord läheb ka asjaks... veed hakkavad voolama, jõed üle ujutama, linnud pesa tegema, pungad puhkema. Teate ju küll!

P.S. ETV hakkas näitama "Südameasja" kaht viimast hooaega. Kuidas ma jälle kõik need kaotused üle elan!

4 comments:

Anonymous said...

Uued trendid need (vähemalt kohaliku jaoks) ei ole - Türi on kevadpealinn juba 12. aastat ja pargis on kevadet tervitatud juba 12 aastat, Murumoor kui kevadpealinna maskott on ka alati kohal ja muruniiduk tõmmatakse ka alati käima. Peale selle on kogu kevadpealinna aja jooksul kõiksugu vahvaid üritusi, infot siin:
http://www.kevadpealinn.tyri.ee/index.php/kavas

sille said...

Ilusat vaheaega ja kaunist kevadet! Lugesin, et peate vaheajal ka tööl käima. Veidi kergem ikka. Meil õnneks on juba mitu aastat direktor kevadvaheaja vabaks andnud (no kuivõrd vaba ta nüüd selle paberitöö tegemise juures on, aga saab vähemalt koduarvutis teha). Ta lihtsalt ütleb, et me oleme kevadvaheajaks nii närtsinud, et vajama veidigi puhkust. :)

Ja lapselaps on nii suureks kasvanud! :)

neiud ärevil said...

Ilusat kevadest, päikest ja energiat!

kukupai said...

Kena kevadet! Kuulsin, et sealkandis oli lumi veel viimasel hetkel suure pahandusega hakkama saanud - kiriku käärkambri korstna minema viinud....