2008-11-17

Kolmas nädal


Käes on kolmas nädal haiguslehel. Haigus - parema põlve meniski erakorraline operatsioon ja selle järelravi.
Veel hiljuti olin ma ainult kuulnud sõna menisk, teadmata, kus see asub ja mis on tema funktsioon. Internetiajastul uurid kohe muidugi täpsemalt järele ja rohkemgi veel.
Me kõik oleme endale interneti abil diagnoose pannud ja võimalikku ravi määranud.

Täna on mul juba natuke tunne, et võiks varsti tööle naasta. Väga positiivne areng, mu meelest.
Olen piisavalt lugenud, elu üle järele mõelnud. Leidnud, et minuga ühel ajal elab ilmas palju heatahtlikke ja abi pakkuvaid inimesi. Ma pole olnud näljas ega unustatud. Päevas heliseb telefon n korda. Eriti pikad ja põhjalikud kõned toimuvad lauakaga (on mul ka see veel alles). Mõni kõne teeb natuke haiget ka, tekitades tahtmatult süümepiinu, mille suhtes puudub mul täielikult immuunsus.
Mind on kerge endast välja viia...

Vahel saadetaksegi haigus selleks, et väärtusi ümber hinnata või taasväärtustada näiteks tervist, sotsiaalsust ja sõprust ehk lihtsalt ELU.

pildil saami trumm

5 comments:

konn, lendav konn said...

Saami trumm? On lausa kodus olemas? Ripub naela otsas ja õhtuti tümistad taguda, et küla koerad uluvad ja kassid teevad sugu? Miskipärast tuleb meelde Kiilikese mesilase tants:) Kas oled ikka veel Kargu-Helle või juba
lippad ringi?

helle said...

Vastan viimasele küsimusele.
Täna läksin esimest korda esiküljega trepist alla(prügi ära viima ja posti tooma), seni käisin trepist, selg ees:)) Keppi ja karke enam ei kasuta. Järelikult on prognoos hea. Arvan, et järgmisel nädalal naasen tööle.
Aitäh küsimast;)

sille said...

tore kuulda, et juba liigud. õpetajana on kodus tegelikult väga raske olla (vähemalt minul), kogu aeg tiksub peas mõte, et teised peavad lisatööd tegema ja teiseks see tööplaan...

mu 18-aastane poeg on juba mitu aastat ilma meniskita. ja pole trennist loobunud sellegipoolest. põlv ei tee valu kah.
aga peale opi teatas ta rõõmsalt: arst ütles, et kui ma ükskord PÄRIS VANA olen, nii 40 või nii, siis võib põlv hakata valu tegema. :D ma üritasin talle küll selgeks teha, et 40 nii väga puruvana ei olegi, aga kas ta mind siis uskuma jäi.

Kaamos said...

"Päris vana"- nali missugune!
Oma laste suust, kui need kuuendast kaheteistkümnenda aastanumbri sees olid kuulsin kord sellist heietust:
"Rannas oli üks mees, selline päris vana, tegelikult ikka hästi vana, vana mees, saad aru? See vanamees võttis särgi seljast ja läks vette, aga ta oli sihuke vana, vähemalt kolmekümnene oli ta kindlasti!"

Kene kuulda, et paranemine edeneb!

Ivari said...

Mina aga tahtsin öelda, et lauatelefonid on väga kiftid. Eriti nüüd, kui neid enam eriti ei leia kusagilt. Meil on maal ka alles, ja kohe eriti soe tunne on kui heliseb.

Head paranemist!