2008-11-15

Küsimus/katse

Miks ei tule värsked postitused blogipuusse?
Blogi on valideeritud.
Vaatan nüüd, millal ja kas see ilmub.
Kell on 9.13

Kell on 11.30 - ei mitään

13.18 - ei midagi

Lisatud kell 14.04. Selgub, et probleem on üldine, et ei tööta ka see oma postitusest teatamise nupp (vt Trulla kommentaar). Milleks siis üldse blogipuud vaja? Tõepoolest - neid, keda lugeda tahan, loen ka ilma igasuguse puuta.
Mingu nad kõik puu taha;)!

Lisatud kell 20.08. Seis sama. Iltaka on mind vaatamas käinud. Seda postitust pole siiani üles korjatud.

Kl 22.24 - nothing.

Järeldus - kui keegi tahab üldse blogipuuse minna, siis hoolitsegu ise, kuidas saab.

Uus hommik kell 9.15 . Eelmise päeva postitus on ilmunud. 24 tundi hiljem.

15 comments:

tegelinski said...

Mina näen :)
http://blogs.station.ee/

helle said...

Tänan osutamast.
Aga bloggeris pole veel midagi;)

Segasumma Saara said...

Jah, neil ei ilmugi seal. Ka minu omad juba ammugi enam ei tule sinna. Ja neid blogi kõrval olevaid nuppe (mis eeldatavasti peaks kuidagiviisi siis su uusi postitusi söötma sinna) ma ka vajutada ei saa, sest lihtsalt mitte midagi ei juhtu neid vajutades. Mingi üleüldine kala on neil seal - aga ma juba olen loobumas sellega võitlemast. Pigem siis tõesti blogs.station.ee Blogipuu ei toimi enam.

Linda Järve said...

Esimest nuppu vajutades ilmub mul kiri, et blogi on lisatud kontrollimisjärjekorda, vaata varsti jälle. Siis mõne aja pärast tuleb. Ilma vajutamata ei tule ka kümne päeva jooksul. Üldiselt ei viitsi ma seal vajutamas käia.Usutavasti on ka mu blogi lugejad seda mõistnud :).

Kaamos said...

Tuleb välja, et blogipuu polegi igihaljas vaid kipub vastu talve kiilaks jääma. Olen se ka avastanud, et paljud lemmikud tuleb ise üles otsida, puud ei saa usaldada.

Teemaväliselt: ega sa ometi pirni vahetama ei hakka? Olgu või pime, ära roni kuni koib veel ei kanna!

helle said...

Naersin päris. Tütar vahetas pirni laes ja kastis lilled kapi otsas ära. No nii armetuks ma ikka ei kavatse jääda! Olgu see ülemineku periood;)

kukupai said...

Ma ka imestan, et mõned tulevad ilusti ja mõned ei taha kuidagi tulla. Minul enda omadega probleemi pole. Aga soovitan igaks juhuks kõigil kontrollida ka seda keskmist nuppu, see peab roheline olema mitte hall. Halli nupuga blogisid ei kontrollita üldse kuna need on omanik mitteaktiivseks tunnistanud.

helle said...

Need nupud oid mul õigesti.Postitus ilmus ööpäev hiljem. Natuke ikka liiga pikk tsükkel, kusjuures lendava konna omasid ma ikka ei näinud.
Jätkan katsetusi.

Udo said...

Mul ka sama jama.
Ohoo, kui hästi läks riimi!

Ti:a said...

ma ei saa aru, mis juttu te ajate. trulla omad tulevad ja sigelle omd tulevad ka.

helle said...

Jah, aga tohutu hilinemisega! Mis mõte on postitusel, mis jõuab avalikkuse ette kuni 10 päeva hiljem?

Segasumma Saara said...

Mu omad poleks ilmselt üleüldse tulnud, kui ma ise poleks käinud ja selle feed-nupuga võidelnud seal (probleemid selle funktsioneerima saamisel on ilmselt minu brauseri viga ka, aga sellegipoolest mind natuke häirib, et ka igati valideeritud blogi puhul postitused ei tule, kui ise ei käi seda "lisa mu postitus" nuppu pressimas seal.

Linda Järve said...

Tiiale selgituseks: Näiteks minu ühe blogi eilne kella 20.18 ajal tehtud postitus pole seni veel blogtrees nähtavale ilmunud, samuti pole teise blogi eile kl 22.44 tehtud postitust veel näha.

12. novembril, kui käisin "nupukest vajutamas", ilmusid nähtavale postitused alates 2. novembrist, mida varem näha ei olnud.

Samas, kui uus blogtree variant alles tegutsema hakkas, ilmusid mu postitused korralikult nähtavale.

kukupai said...

Konn teatas, et tal on mitteaktiivne ja hoiab madalat profiili, nii et tema asjad üldse ei tule blogipuusse.

helle said...

On, kuidas on, aga nii selle kui järgmise postituse põhjal võin öelda, et mingit reeglipärast uute sissekannete ärakorjamist ei toimu. Ilmselt teevad kõik ise selle vajaliku kliki või hoiavad siis madalat profiili. Mott.